Boka vistelse hos oss!

För att boka en plats så fyll i formuläret nedan och skicka in. Vill du bara kolla om vi har lediga platser så skickar du ett vanligt mejl. Tänk på att din bokning nedan är bindande och du är skyldig att betala för hela vistelsen vid sen avbokning (se våra bokningsvillkor samt priser).

Våra ordinarie öppettider är mellan kl. 10.00 – 18.00. Bokningsbar hel/halvtimme däremellan. Sista tiden för incheckning är kl 17.30. Tider utöver ordinarie debiteras med pristillägg enligt våra villkor.

Tänk på att om de är första gången er hund ska komma till VHC så vill vi gärna att ni checkar in före kl 16.00 så att er hund hinner komma till ro och bekanta sig med allt innan kvällen.

Vi har samma priser, alla dagar, året runt!

*TILLVAL: Tex Medicinering, tandborstning, rengöring av öron, stretching/rehab mm utför vi mot en mindre kostnad.  Vid medicinering är det viktigt med tydliga instruktioner samt att medicinen är märkt med hundens namn!  25kr/gång. Mängdrabatt vid fler tillval eller längre vistelse. Meddela oss i formuläret vid bokningen om något av detta önskas. Ni kan känna er säkra att er hund är i trygga händer ♡

Bra att veta inför vistelse hos oss!

Kom ihåg:

  • Vaccination DHP (valpsjuka, Hepatit, Parvo) vart 3:e år.
  • Kennelhosta (PI eller KC) varje år.
  • Medtag ALLTID vaccinationsintyg och försäkringsbrev.
  • Mat och filt/bädd som doftar ”hemma”
  • Godis, tuggben & leksak (valfritt)

Varmt välkomna önskar vi på Vickans Hundcenter

Har ni frågor kring bokningen, kontakta oss!

073 – 643 84 83 vickanshundcenter@hotmail.com

Facebook

In/utcheckning
Jag vill lämna/hämta på en storhelg/afton (Jul, Nyår, Påsk eller Midsommar). Debiteras med 350:- extra. JaNej


Ägaruppgifter
Är ni ny kund hos oss? JaNej


Hundinformation
Kan löp bli aktuellt under vistelsen? Löptillägg tillkommer. JaNej
Har hunden haft semester hos oss tidigare? JaNej

Tänk på att du ska ha fått en bokningsbekräftelse för att din bokning ska vara godkänd. Detta kan ibland ta 1-2 dagar. Saknar du bokningsbekräftelse så kontakta oss igen, ibland kan bokningar hamna i papperskorgen.