Vår verksamhet ligger i anslutning till vår bostad. Här har hundarna närhet till skogen. Vi erbjuder långa promenader och tillgång till inhägnad gräsplan samt hundgårdar.

Vi anpassar er hunds vistelse efter era önskemål. Hos oss har vi inga stora hundgrupper utan här bor hundarna i varsin box, alternativt med en annan hundkompis från samma familj.

Hundarna rastas 4 gånger/dag. Tempo och längd anpassas efter hunden och det finns även möjlighet till lek på vår inhägnade gräsplan, med eller utan kompis – det bestämmer ni!

För de som önskar längre promenader eller aktivering så finns detta att lägga till:

BAS extra promenad:

Pris 150kr/ 30 minuter

(ingen aktivering)

Aktiv Promenad:

En aktiveringspromenad där vi har kul!

Inkluderar leksak/godissök/godisträd. Gå slalom med följsamhetsövningar. Krypa/hoppa på/över stock och sten, träna balans mm.

Allt anpassas efter hundens förmåga, ålder etc.

BRONS
Tid: 30 min.
Pris: 300:-

SILVER
Tid: 60 min.
Pris: 550:-

GULD
Tid: 120 min.
Pris: 1.000:-

 

Boxarna inne är rymliga, de finns liggplats upphöjd från golvytan och fönster som släpper in dagsljus. Alla boxar städas dagligen, filtar/fällar tvättas vid behov och boxarna desinficeras regelbundet. Vår verksamhet är godkänd av Länsstyrelsen och följer Jordbruksverket rekommendationer.

Är de första gången hos oss? Boka in en visning så att vi får träffa hunden och er. Ni får möjlighet att ställa frågor och se hur vi har det samt träffa oss i personalen!

Ring oss för att boka visning 073 – 643 84 83.

Läs våra villkor
Boka hundpensionat