Vickan

Det är jag som är Vickan! Det är jag som ansvarar för verksamheten med personal och den dagliga driften. Det är oftast mig ni träffar på visningar, pratar med i telefonen och som sitter bakom tangenterna på hemsidan och via mailen. Jag är en stor hundfantast och har jobbat med hundar sedan 2004. Tanken om ett eget hundcenter tog fart och sedan öppningen 2012 bara växer vi. Vi är så tacksamma och skulle inte klara de utan er underbara kunder. Oavsett om ni är nya hos oss eller trogna återkommande så är ni lika välkomna.

Jag bor på gården tillsammans med min man Micke, som jobbar som personlig assistent och även hjälper till med hundarna plus lite allt i allo. Han är väldigt lugn och trygg och inger förtroende så hundarna brukar acceptera honom fort.

På gården bor även min pappa Svenne, kallas även Chefen! Han är inte så farlig som han ser ut men skäller mer än gärna. Han står för företaget och ansvarar för den juridiska biten och sköter ekonomi mm tillsammans med sina andra företag.

Sen är han inte sen med att dela med sig av en godbit eller två, alla vet ju att vägen till en hunds hjärta går genom magen. Han vill inte vara med på bild men de är nog lika bra för han upplevs bäst live!

Vi har tillsammans 6 hundar och 1 katt (perser)

  • 4st mastiffer som vaktar gården (Cane corso)
  • 1st schäfer som vaktar hundstallet
  • Vår lilla maskot Teddy (shih-tzu)

Vi och vår personal vill önska er varmt välkomna till VHC !

Elisabeth & Ike

Hej! Jag heter Bettan och är uppvuxen med hundar, hästar och katter. Jag har jobbat med djur ett antal år både med hästar och hundar och det är något jag verkligen brinner för. Hemma hos mig förutom min fina Ike så finns även min man, mina katter och hästar som jag sköter om. Att få jobba med era älskade familjemedlemmar på vickanshundcenter är ett drömjobb och det roligaste som finns!

Till vardagen tränar jag och min hund olika tricks och övningar då han gillar att tänka, mindre kul är det med agility då han mycket hellre vill leka med dem andra hundarna.

Ike är en Pincher på två år som jag träffade via vickanshundcenter då han placerades om hos mig 2017 efter tidigare hem. Han har varit min bästa vän sen dess och följer med mig med glädje till jobbet varje dag. Han växer för varje dag som går då han hade lite att jobba på när han kom till mig, nu är han helt fantastisk!

Madelene Johansson