Boka vistelse hos oss!

För att boka en plats så fyll i formuläret nedan och skicka in. Vill du bara kolla om vi har lediga platser så skickar du ett vanligt mejl eller sms. Tänk på att din bokning nedan är bindande och du är skyldig att betala för hela vistelsen vid sen avbokning (se våra bokningsvillkor samt priser).

Våra ordinarie öppettider är mellan kl. 10.00 – 18.00. Bokningsbar hel/halvtimme däremellan. Sista tiden för incheckning är kl 17.30. Tider utöver ordinarie debiteras med pristillägg enligt våra villkor.

Tänk på att om de är första gången er hund ska komma till VHC så vill vi gärna att ni checkar in före kl 16.00 så att er hund hinner komma till ro och bekanta sig med allt innan kvällen.

Vi har samma priser, alla dagar, året runt!

Medicinering, rengöring av öron, stretching/rehab mm utför vi mot en mindre kostnad.  Vid medicinering är det viktigt med tydliga instruktioner samt att medicinen är märkt med hundens namn. Ges alltid av utbildad personal. Mängdrabatt vid fler tillval eller längre vistelse (mer än 7 dagar) Meddela oss i formuläret vid bokningen om något av detta önskas. Ni kan känna er säkra att er hund är i trygga händer ♡

Bra att veta inför vistelse hos oss!

Kom ihåg:

  • Vaccination DHP (valpsjuka, Hepatit, Parvo) vart 3:e år.
  • Kennelhosta (PI eller KC) varje år.
  • Medtag ALLTID vaccinationsintyg och försäkringsbrev.
  • Mat och filt/bädd som doftar ”hemma”
  • Godis, tuggben & leksak (valfritt)
  • Ta EJ med skålar, vi har både mat och vattenskålar i olika storlekar!
  • Skriv ut avtal och ta med er dessa ifyllda för att incheckningen ska gå så smidigt som möjligt.
  • Det är viktigt att ni kommer i tid, skulle ni bli försenade måste ni ringa oss så fort som möjligt, senast 10 min före bokad tid för att undvika förseningsavgift. Vid försening utan kontakt tar vi ut en avgift på 250kr per påbörjad halvtimme. Vid försening kan ni behöva vänta upp till 30 minuter om vi har en bokad tid efter er.

Varmt välkomna önskar vi på Vickans Hundcenter

Har ni frågor kring bokningen, kontakta oss!

073 – 643 84 83 vickanshundcenter@hotmail.com

Facebook

In/utcheckning
Jag vill lämna/hämta på en storhelg/afton (Jul, Nyår, Påsk eller Midsommar). Debiteras med 350:- extra. JaNej


Ägaruppgifter
Är ni ny kund hos oss? JaNej


Hundinformation
Kan löp bli aktuellt under vistelsen? Löptillägg tillkommer. JaNej
Har hunden haft semester hos oss tidigare? JaNej

Tänk på att du ska ha fått en bokningsbekräftelse för att din bokning ska vara godkänd. Detta kan ibland ta 1-2 dagar. Saknar du bokningsbekräftelse så kontakta oss igen, ibland kan bokningar hamna i papperskorgen.
Skriv ut avtal här på hemsidan och ha dessa ifyllda vid incheckning.

Det är viktigt att ni kommer i tid, skulle ni bli försenade måste ni ringa oss så fort som möjligt, senast 10 min före bokad tid för att undvika förseningsavgift. Vid försening utan kontakt tar vi ut en avgift på 250kr per påbörjad halvtimme. Vid försening kan ni behöva vänta upp till 30 minuter om vi har en bokad tid efter er.