Bra att veta inför vistelse hos oss!

Har er hund aldrig bott hos oss tidigare och ska stanna ca 1  vecka eller mer så behöver ni boka en provnatt i god tid före er planerade inbokning. Detta är för att vi vill vara säkra på att er hund ska trivas hos oss.
Inför en provnatt så lämnas hunden en vardag mellan 14.00-15.00 och hämtas mellan 11.00-12.00 dagen efter. Provnatten har ett reducerat pris och kostar 300kr. För att boka en provnatt behöver ni ha varit på en visning och ha gjort en preliminärbokning via vårat bokningsformulär.

 

Kom ihåg:

  • Vaccination DHP (valpsjuka, Hepatit, Parvo) vart 3:e år.
  • Kennelhosta (PI eller KC) varje år.
  • Medtag ALLTID vaccinationsintyg och försäkringsbrev.
  • Mat och filt/bädd som doftar ”hemma”
  • Godis, tuggben & leksak (valfritt)
  • Ta EJ med skålar, vi har både mat och vattenskålar i olika storlekar!
  • Skriv ut avtal och ta med er dessa ifyllda för att incheckningen ska gå så smidigt som möjligt.
När ni lämnar er hund

Kom gärna ca 5-10 min före din tid. Parkera och vänta kvar vid bilen så kommer vi ut och möter upp er på avtalad tid.  Hunden stannar i bilen medan vi skriver avtal, fixar betalningen och går igenom allt. Sedan fixar vi i ordning där Er hund ska bo och vi tar hunden på en promenad när ni åker härifrån. Då är det hunden som lämnar er och inte tvärtom. Våra gäster brukar uppskatta en skogspromenad och få ”läsa tidningen” för att sen få komma in och installera sig.

När ni hämtar er hund

Kom gärna 5-10 min tidigare, parkera och invänta personal som hämtar hunden. Ni får hälsa på varandra ute, det brukar bli ett glatt återseende! ♡

Vi är tyvärr tvungna att ta ut en förseningsavgift på 250kr /påbörjad 30 min. Gäller både in/utcheckning. Det drabbar först och främst er hund då den får kortare promenad när ni checkat in. Även kunder med bokad tid efter er blir drabbade samt övriga hundar på pensionatet.

Välkommen!