Vickan

Det är jag som är Vickan! Det är jag som ansvarar för verksamheten med personal och den dagliga driften. Det är oftast mig ni träffar på visningar, pratar med i telefonen och som sitter bakom tangenterna på hemsidan och via mailen. Jag är en stor hundfantast och har jobbat med hundar sedan 2004. Tanken om ett eget hundcenter tog fart och sedan öppningen 2012 bara växer vi. Vi är så tacksamma och skulle inte klara de utan er underbara kunder. Oavsett om ni är nya hos oss eller trogna återkommande så är ni lika välkomna.

Förutom hunddagis och hundpensionat så har vi även uppfödning av Cane Corso och Engelsk Bulldogg. Mer info om detta hittar ni under fliken Kennel Lacadorzo´s.

På gården bor även min man Micke och min pappa Svenne, han kallas även Chefen! Han är inte så farlig som han ser ut men skäller mer än gärna. Han står för företaget och ansvarar för den juridiska biten och sköter ekonomi mm tillsammans med sina andra företag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi och vår personal vill önska er varmt välkomna till VHC !

Madelene

Jag har jobbat på VHC sedan 2019 och har tidigare jobbat på hunddagis i Stockholm sedan 2015.

Mina två följeslagare är boxern Atlas och mopsen Muffin.

Jag är utbildad hunddagisföreståndare hos Hundens Hus.

 

Kicki

Det är jag som är Kicki. Jag bor med mina tre hundar och äger även 11 får.

Jag är utbildad hundistruktör, coach och utbildar mig just nu till certifierad fystränare för hund.

Jag är ofta volontär på hundstallar utomlands sen många år tillbaka, har stor erfarenhet av många olika typer av hundar av olika storlekar, från det har jag även fått lära mig mycket djursjukvård.

På fritiden tränar och tävlar jag tillsammans med mina hundar i de flesta hundsporter, men vi brinner lite extra för Agility, Rallylydnad, trix och vallning.

Jag tar mig alltid tid till att lära känna varje individ så hunden ska må så bra den kan på dagiset. Det är viktigt för mig att hundarna ska känna sig trygga och må bra. Jag jobbar med positiv förstärkning när jag tränar med hund.
Min passion ligger i kommunikationen mellan hund och människa.

Zara

Jag kommer från Lettland men har bott i Sverige ungefär 10 år. Tidigare har jag arbetat en hel del med gatuhundar både i Lettland, Moldavien samt Sverige och har därför stor erfarenhet av olika typer av hundar och olika problembeteenden.

Jag har två hundar, en Alabai som heter Lara och en Bordercollie som heter Esme. Vi älskar långa promenader i skogen och tränar en del agility och nosework.