Vår verksamhet ligger i anslutning till vår bostad. Här har hundarna närhet till skogen. Vi erbjuder långa promenader och tillgång till inhägnad gräsplan samt hundgårdar.

Vi anpassar er hunds vistelse efter era önskemål. Hos oss har vi inga stora hundgrupper utan här bor hundarna i varsin box, alternativt med en annan hundkompis från samma familj.

Hundarna rastas 4 gånger/dag. Tempo och längd anpassas efter hunden och det finns även möjlighet till lek på vår inhägnade gräsplan, med eller utan kompis – det bestämmer ni!

 

Boxarna inne är rymliga, de finns liggplats upphöjd från golvytan och fönster som släpper in dagsljus. Alla boxar städas dagligen, filtar/fällar tvättas vid behov och boxarna desinficeras regelbundet. Vår verksamhet är godkänd av Länsstyrelsen och följer Jordbruksverket rekommendationer.

Är de första gången hos oss? Boka in en visning så att vi får träffa hunden och er. Ni får möjlighet att ställa frågor och se hur vi har det samt träffa oss i personalen. Efter en visning kan vi boka in en provnatt så att vi kan vara säkra på att er hund ska trivas hos oss vid en längre vistelse.

Ring oss för att boka visning 073 – 643 84 83.

Läs våra villkor
Boka hundpensionat